Roxelane history

30 years and counting

Roxelane vind haar oorsprong in Davilex. Via verschillende historische succesformules als RedCat, A2 Racer en World of Soccer is Roxelane hedendaags meer thuis in de bredere zin van softwareontwikkeling. Naast deze lange historie zijn wij uiteraard op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties. Zo bestaat het huidige portfolio, naast games, uit mobiele apps, augmented reality, virtual reality, websites en overige digitale toepassingen voor verschillende sectoren, zoals onder meer zorg en cultuur.

DE RX-FACTOR

Dankzij ervaring, ontwikkelde vaardigheden en ons hardwerkende team kunnen wij elk gewenst digitaal project uitvoeren. Maar wat ons anders maakt, is iets dat we in elk project proberen tot uiting te laten komen. Een geheim ingrediënt? Een vijfde element? Laten we bescheidenheid even vergeten door het de ‘RX-Factor’ te noemen.

Onze focus is om uw idee zo goed mogelijk te ontwikkelen. Maar wij zien een uitdaging in dat extra beetje dat het speciaal maakt: intelligentie. Als het project het toestaat, dan bedenken wij een manier om het slimmer, creatiever en meer uitzonderlijk te maken dan verwacht. Of het nou een mobiele app, game of website is: wij streven er naar om de RX-Factor toe te voegen aan uw product.

TIJD VOOR EEN GESPREK?

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE EN UITDAGENDE PROJECTEN.

Neem contact op

TIJD VOOR EEN GESPREK?

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE EN UITDAGENDE PROJECTEN.

Neem contact op