Mobile apps

MOBIELE APPS

ONZE KENNIS EN ERVARING MET MOBIEL, OF HET NOU SMARTPHONE OF TABLET IS, IS VEELZIJDIG.

Mobiele apps. Wij hebben uitgebreide kennis van niet alleen development, voor beide Android en iOS, maar ook vergaande ervaring in concepting, publishing, user experience, design, readability, revenue models en alles ertussenin.

Mobile apps

WEB/ONLINE

ALLES GEBASEERD OP HET WEB EN NOG WAT EXTRA. ALTIJD UP-TO-DATE MET DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN.

Cross browser websites, platforms, systemen en tools. Noem het en wij kunnen het maken. En het conceptualiseren. En het designen. En het publiceren. Wij regelen het proces van de eerste flowchart tot de laatste pixel. Natuurlijk in nauwe samenwerking. En (zoals altijd) luisteren wij aandachtig naar uw ideeën en wensen. Met een stevige kop koffie.

Web
Games

GAMES

GAMES VORMEN DE FUNDAMENTEN VAN ROXELANE, EN HEBBEN EEN UITGEBREIDE GESCHIEDENIS IN DE GAMES INDUSTRIE.

Wij gaan terug naar het midden van de jaren 90. Roxelane is opgericht door de kern van het legendarische bedrijf Davilex. Sinds dien ontwikkelen wij allerlei soorten games. Wij kunnen u voorzien van ideeën, gameplay, graphics en development. Klaar om te spelen?

Games

VIRTUAL REALITY

VIRTUAL REALITY

VR STAMT UIT DE JAREN 80, MAAR RECENTELIJK IS HET WEER ONDER DE AANDACHT GEKOMEN. WEL VERDIEND.

Virtual Reality is ook een deel van onze skillset en het is iets waar wij graag mee werken. Of het nu in de vorm is van een game of een verbazingwekkende ervaring is, stuur ons een bericht om een idee te bespreken.

AUGMENTED REALITY

AUGMENTED REALITY

AUGMENTED REALITY (AR) WORDT GEBRUIKT OM DE DIGITALE WERELD EN DE ECHTE WERELD SAMEN TE BRENGEN.

Wij kunnen prachtige dingen doen met deze technologie. Bijvoorbeeld schilderijen tot leven laten brengen en het leren van moeilijke trucjes in voetbal. Hele vette technologie dat een wereld met ideeën opent voor informatie, ervaring en plezier. Ook voor organisaties en merken. We hebben AR applicaties gemaakt voor musea, sporten en merken en we verlangen naar nieuwe uitdagende AR projecten.

AR Museum

   Tijd voor een gesprek?

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE EN UITDAGENDE PROJECTEN.

Neem Contact