WEB/ONLINE

Alles gebaseerd op het web en nog wat extra. Altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. Cross browser websites, platforms, systemen en tools, wij kunnen het allemaal maken.

Noem het en wij kunnen het maken. En het conceptualiseren. En het designen. En het publiceren. Wij regelen het proces van de eerste flowchart tot het laatste pixel. Natuurlijk in nauwe samenwerking. En- zoals altijd -luisteren wij aandachtig naar uw ideeën en wensen. Met een stevige kop koffie.

BEKIJK PROJECTEN

MOBIELE APPS

ONZE KENNIS EN ERVARING MET MOBIEL, OF HET NOU SMARTPHONE OF TABLET IS, IS VEELZIJDIG.

Mobiele apps. Wij hebben uitgebreide kennis van niet alleen development, voor beide Android en iOS, maar ook vergaande ervaring in concepting, publishing, user experience, design, readability, revenue models en alles ertussenin.

BEKIJK PROJECTEN

GAMES

GAMES VORMEN DE FUNDAMENTEN VAN ROXELANE, EN HEBBEN EEN UITEGEBREIDE GESCHIEDENIS IN DE GAMES INDUSTRIE. WIJ KUNNEN U VOORZIEN VAN IDEEËN, GAMEPLAY, GRAPHICS EN DEVELOPMENT

Zeiden we al dat dat we een lange geschiedenis hebben? Wij gaan terug naar het midden van de jaren 90. Roxelane is opgericht door de kern van het legendarische bedrijf Davilex. Sinds dien ontwikkelen wij allerlij soorten games. Klaar om te spelen?

BEKIJK PROJECTEN

VIRTUAL REALITY

VR STAMT UIT DE JAREN 80, MAAR RECENTELIJK IS HET WEER ONDER DE AANDACHT GEKOMEN. WEL VERDIEND.

Virtual Reality is ook een deel van onze skillset en het is iets waar wij graag mee werken. Of het nu in de vorm is van een game of een verbazingwekkende ervaring is, stuur ons een bericht om een idee te bespreken.

BEKIJK PROJECTEN

AUGMENTED REALITY

AUGMENTED REALITY (AR) WORDT GEBRUIKT OM DE DIGITALE WERELD EN DE ECHTE WERELD SAMEN TE BRENGEN. JE KAN ALLEMAAL PRACHTIGE DINGEN DOEN MET DEZE TECHNOLOGIE. BIJVOORBEELD SCHILDERIJEN TOT LEVEN LATEN BRENGEN EN HET LEREN VAN MOEILIJKE TRUKJES IN VOETBAL, WE KUNNEN DIT.

HELE VETTE TECHNOLOGIE DAT EEN WERELD MET IDEEËN OPENT VOOR INFORMATIE, ERVARING EN PLEZIER. OOK VOOR ORGANISATIES EN MERKEN. WE HEBBEN AR APPLICATIES GEMAAKT VOOR MUSEA, SPORTEN EN MERKEN EN WE VERLANGEN NAAR NIEUWE AR PROJECTEN.

BEKIJK PROJECTEN

DIGITALE TIJDSCHRIFTEN

GEBRUIK DIGITALE TIJDSCHRIFTEN NAAST ECHTE TIJDSCHRIFTEN OF GA VOLLEDIG DIGITAAL. WELKE JE OOK KIEST JE ZAL EEN NIEUW EN BETROKKEN PUBLIEK ONTVANGEN.

Naast de productie van meerdere digitale tijdschriften, hebben we ook ons eigen drag-and-drop systeem gemaakt om digitale tijdschriften te maken en bewerken.

BEKIJK PROJECTEN

TIJD VOOR EEN GESPREK?

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE EN UITDAGENDE PROJECTEN

Neem contact op